tisdag, april 25, 2006

Welcome to ViceroyNär jag var i Los Angeles senast drack vi välkomstdrinken här. När mina föräldrar var över härom månaden tog mina bröder hit morsan på samkväm på bakgårdens patio. Och när Christopher Moltisanti och Little Carmine åker till Los Angeles för att övertyga Ben Kingsley om att spela huvudrollen i deras galna filmprojekt – ”The Ring meets The Godfather" – i senaste avsnittet av Sopranos, var checkar de in?
     Jo, på Viceroy såklart.
     Detta Santa Monica-belägna hotell med den hollywoodska baren som är så populär om helgerna att bara hotellgästerna och gästlistemänniskorna kommer in.
     Jeez vad man längtar till sommaren! Då ska jag och J sitta här och sörpla drinkar med mina två bröder och höra dem berätta om vilka nya storstudio-kunder de landat i sin blomstrande movie poster- verksamhet.
     Life will be sweet.

/Skrytbloggen

4 Kommentarer:

trulsa skrev...

Coolt. Och lite avis blir jag ju... :)

onsdag, april 26, 2006  
Kjell skrev...

Inte The Ring va? Saw, har jag för mig.

söndag, april 30, 2006  
Konrad Olsson skrev...

Faktum är att jag skrev Saw först, men när jag dubbelkollade dialogen så pitchar de ”The Ring meets The Godfather" när de sitter med Kingsley. Men Saw-referensen finns där också, såklart.

söndag, april 30, 2006  
Anonymous skrev...

Ha det så fantastiskt kul på Viceroy med J, tyvärr fick Viceroy inte besök av mig då jag var i L.A. // Fikatimme

lördag, maj 06, 2006  

Post a Comment

Länkar till denna text:

Create a Link

<< Hem