tisdag, juni 20, 2006

Saker jag kommer göra i USA (3)Väskan packad. Sista frilansjobbet ivägmailat. Passet redo. Imorgon flyger jag och J över Atlanten, korsar en kontinent och landar i Los Angeles klockan 18:52 lokal tid.
     Sommarens USA-tripp är här.
     Och jag tänkte släppa loss lite. Här på bloggen alltså. Under de senaste veckorna har jag närt en idé om att skriva något slags resedagbok. Att försöka fånga det som fångas bör. Skildra det som skildras kan.
     Det kanske blir osorterat, ostrukturerat, oförståerligt, men så får det i så fall bli. Även om jag nog kommer få svårt att hålla redigeringsfingrarna och fotonerven i styr tänkte jag försöka rassla ner något mer spontant här än vanligt. Försöka skildra det som i vanliga fall inte når fram till en vanlig bloggtext, eftersom tanken är för ofärdig, resonemanget för oklart (jo, jag har faktiskt sådana krav på mina inlägg).
     Jag vet inte hur det kommer bli, men min ambition är att skriva några rader varje dag.
     Så – saker jag kommer göra i USA: skriva resedagbok, of sorts.
     Arlanda nästa.

0 Kommentarer:

Post a Comment

Länkar till denna text:

Create a Link

<< Hem