onsdag, juni 07, 2006

Tre tipsAron Flam…
…, frilansskribent, radioman, och Residence-kollega, har en rolig krönika om skrivande i Dagens Media. »Jag skulle sälja ord. Det briljanta i detta består givetvis i att ord är gratis. De kostar ingenting att gräva fram och ligger och skräpar nästan överallt.« Läs!

Miljötrailers
Hollywood försöker döva sitt miljösamvete med filmerna Who Killed The Electric Car och An Inconvinient Truth. Den senare kör lite väl hårt på Bruckheimer-estetiken i trailern, men kommenteras av en charmig Al Gore. Påminner mig om en Attention-intervju där han sa något i stil med: »Jag brukade flyga med Air Force Two, nu måste jag ta av mig skorna i säkerhetskontrollen när jag reser.«

New York Minute
Mitt högst fragmentariska musiklyssnande består till stor del av låtar uppsnappade från filmer, trailers och teve-serier. Ett konstigt sätt att lyssna på musik. Plötsligt sitter man på tunnelbanan med fucking Eagles i lurarna, bara för att Vita Huset-avsnittet Somebody's Going to Emergency, Somebody's Going to Jail tonsatte de vackra inledningsscenerna med låten New York Minute. Lyssna!

2 Kommentarer:

The Lid skrev...

New York minute, har hört Don Henley sjunga en låt med det namnet. Är det samma tro?

onsdag, juni 07, 2006  
Konrad Olsson skrev...

Jag tror det är jag som missat, kan vara Don Henleys version som jag syftar på. Men han var ju med i Eagles tidigare, så jag var inte helt far off.

onsdag, juni 07, 2006  

Post a Comment

Länkar till denna text:

Create a Link

<< Hem