fredag, augusti 11, 2006

Jag är Sam SeabornThe idealistic speechwriter is well-liked by just about everyone. He's known for his excellent writing, sense of humor, and tendency to be clutzy. Although being younger than the rest of the staff, he's often treated as so, much to his dismay.

Vilken Vita Huset-karaktär är du? Årets viktigaste ego-test här.

5 Kommentarer:

carlh skrev...

Josh! Det kan inte bli nog med referenser till Sorkin i denna blogg. Nå, vad tyckte du om "Studio 60" då?

måndag, augusti 14, 2006  
Konrad Olsson skrev...

Ahh, skönt att man läses av likasinnade. Givetvis var jag totalt blown away av Studio 60-piloten. Så blown away att det är svårt att skriva om. Men när initialpeppen lagt sig och jag hunnit kolla igenom det en gång till tänkte jag skriva en rad eller två.

måndag, augusti 14, 2006  
kenne skrev...

Toby!

måndag, augusti 14, 2006  
Kjell skrev...

Jag blev Josh. Såklart.

måndag, augusti 14, 2006  
BloggBeduinen skrev...

Har alltid haft enormt svårt för test av den här typen. Det känns konstigt att vara tvungen att svara "bikini underwear" i brist på andra, bättre alternativ! Jasså, de är inte på allvar? Jag vet...å ändå känns det konstigt att jag helt plötsligt har "a variety of random names" när jag hatar smeknamn men alternativet var att sporta runt å påstå att man kallas Rambo! Ja, ja till pudelns kärna...Charlie!!!??? Hallå...//BloggBeduinen

måndag, augusti 14, 2006  

Post a Comment

Länkar till denna text:

Create a Link

<< Hem