måndag, oktober 16, 2006

Därför är Six Degrees den bästa storstadsskildringen just nuNew York-utspelad teve har kommit lång väg sedan de förinspelade övergångarna på inzoomade lägenheter i Seinfeld och Vänner. Nya dramaserien Six Degrees, vars fjärde avsnitt gick häromdagen, har tagit mellansekvenserna till nya nivåer. Titta på bilderna ovan. Försök skilja mellansekvenserna från själva scenen. Går inte.
     Six Degrees tycks gått in för att vara den New York-porrigaste serien någonsin. Alla dessa sköna gatuklipp, plåtade på plats, med samma ljus, i samma stil och i samma område som scenen utspelar sig i, gör att den lyckas.
     Ett storstadsskildrande inte ens Sex and The City var i närheten av.

För fler favoriter från samma avsnitt – inga skådespelare, ingen handling, bara övergångar – klicka här.

5 Kommentarer:

Anna skrev...

Var går denna serie? På svensk tv?

måndag, oktober 16, 2006  
Daniel skrev...

Denna serie måste kollas in... Jag var i New York i februari 1998. Den absolut kallaste staden jag varit i någonsin. Jag längtade hem till "varma" sthlm. Jag vill dock gärna ge den en chans till.

måndag, oktober 16, 2006  
Kjell skrev...

Tyvärr, tyvärr, går serien riktigt dåligt just nu och har blivit driftkucku bland kritiker, så det blir inte många avsnitt till. Bara att njuta så länge det varar.
(Annan sak: slå på iChat...)

tisdag, oktober 17, 2006  
Konrad Olsson skrev...

Anna: serien går på ABC i USA, men går att tanka hem via torrents.

Daniel: New York kallt? Vad menas? Utveckla gärna!

torsdag, oktober 19, 2006  
Eli skrev...

Trist att höra att serien är på nedläggning. Jag tycker att den hållit riktigt bra i fem avsnitt nu. Historien är bitvis ganska tam - men miljöerna räcker för mig. Miljöer och ett bra soundtrack kommer man lång med.

torsdag, oktober 26, 2006  

Post a Comment

Länkar till denna text:

Create a Link

<< Hem