tisdag, oktober 10, 2006

Tisdagsläsning• Min brors briljanta designbyrå Stockholm Design, med kontor i Santa Monica och inriktning på filmbranschen, förärades ett och ett halvt uppslag i senaste Resumé. Givetvis blir man malligt stolt. Men också lite trött av detta ständiga uppförstorande så fort svenskar utomlands ska porträtteras, något som i förlängningen slår tillbaks på både tidning och de som porträtteras. Vad är det som får redigerarna på Gamla Brogatan att i ingressen kalla min brors verksamhet för »maktfaktor i Hollywood«? Hallå? Bruckheimer?

• Mons Kallentoft, lysande svensk romanförfattare, hyfsad krönikör samt skribentkollega på Seasons, bloggar.

• Faces of Umeå, den fina lilla tidningen klädbutiken Flott ger ut, kommer snart med nytt nummer. Håll utkik! Den är supernajs, med fina texter av Brita Zackari samt ett hyfsat långt porträtt av Acne Jeans chefsdesigner Jonny Johansson (som är uppvuxen i Umeå!), signerat undertecknad.

• I senaste numret av tidningen RES har jag en Los Angeles-guide baserat på teveserien Entourage och dess locations. Kul kuriosa för den som planerar en tripp.

• Carl Bildt som utrikesminister! Ni som sett klart hela sista säsongen av Vita Huset – som nu går på SVT på fredagar – kanske drar samma parallell som jag. Matt Santos utnämning av samma post bar ju minst lika stor sensationsprägel…

(Tisdagsläsning à la Vassa Eggen)

1 Kommentarer:

Lidbom skrev...

Jag är – i sedvanlig ordning – smickrad!

onsdag, oktober 11, 2006  

Post a Comment

Länkar till denna text:

Create a Link

<< Hem